Profiel

Enthousiast, spontaan, ambitieus, resultaat- en doelgerichte horeca en catering ondernemer ben ik in hart en nieren. Hierbij kenmerk ik mij door mijn talent en gedrevenheid, ben een uitstekende relatie-netwerker en sta altijd open voor veranderingen. Een vindingrijke denker ben ik met een hoog energieniveau, die door mijn vermogen goed te plannen en korte en lange termijn doelstellingen scherp in het oog te houden, resultaten weet te bereiken. Ik herken in vrijwel elke situatie mogelijke kansen en kan anderen zodanig aansturen dat er een vertaalslag wordt gemaakt van visie naar realiteit. Ik ben een commerciële man, waarbij mijn intuïtieve visie voortdurend zorgt voor nieuwe commerciële ideeën.

Graag creëer ik win-win situaties, ga ik makkelijk om met onverwachte wendingen, en weet goed de juiste “knoppen” te vinden om de verbeeldingskracht van mijn klanten/ stakeholders te stimuleren.

Ik hou van uitdagingen en het uitvoeren van nieuwe activiteiten. Ik geef nooit op en staat open voor nieuwe initiatieven. Ik ben bijzonder gedreven en in staat me sterk en duidelijk uit te drukken. Hierdoor creëer ik een positieve energie en volgt men mij graag.

Mijn interesse ligt in het zien van nog onbekende mogelijkheden, hierbij gebruik ik mijn inzicht, vindingrijkheid en denkvermogen.

Door mijn allround werkzaamheden in de Hospitality heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van leidinggeven en coachen. Ik ben bekwaam geworden in het signaleren van zwakke punten in een proces en kan deze met mijn oplossend vermogen en besluitvaardigheid veranderen zodat de totale processen sterker worden. Het uitbreiden van een organisatie met daarbij het vergroten van de efficiëntie is voor mij een 2e natuur.

Hard werken, drukke schema’s en goede samenwerkingen zijn de omstandigheden waarin ik goed in gedij. Ik geniet van werken aan complexe uitdagingen en weet van geen ophouden als het gaat om het onder de knie krijgen van zaken die mij intrigeren. Ik wek al snel positieve energie op bij anderen en ga bij inschatting van mijn verkooprelaties af op mijn eigen instinct. Ik word gestimuleerd en gemotiveerd door nieuwe ideeën, maar ga wel doeltreffend te werk en ben in staat om visie te vertalen naar realiteit.


Werkervaring

CateringManager.nl

Sinds 2012

Als zelfstandig ondernemer mag ik meerdere activiteiten ontplooien. De rode draad is dat ik bedrijven help met hun Food & Beverage exploitatie. Of het nu een Horeca onderneming, een cateraar, een golfbaan of een zorginstelling is, met mijn expertise wordt het productiever en duidelijker. De projecten die ik graag doe hebben allen met contractbeheer, aanbestedingen, conceptontwikkeling en Operational Excellence te maken.

Middels onderstaande activiteiten ben ik een toegevoegde waarde op bovenstaande onderwerpen:

 • Interim manager: Voor Zorg en Catering ben ik interim manager waarin de doorontwikkeling, contractbeheer of reorganisatie enkele facetten zijn die ik doe of gedaan heb.
 • Coach/consultant: Gespecialiseerd in rendementsontwikkeling voor F&B-locaties (Catering, Zorg, Golfbanen en Horeca). Middels een 7 stappenplan zorg ik dat het rendement weer gezond of nog gezonder wordt. In dit stappenplan komen alle facetten (Personeelsinzet, Omzet, Inkoop, Assortiment en productie) van de F&B-afdeling aan bod.
 • Trainer: Middels de training Reactiviteit help ik Horeca, Zorg en Cateringbedrijven om de productiviteit te verhogen en te borgen. In een 3-daagse training leert een team prognoses maken, stellen we lijnroosters op en leert het team om te ondernemen/ proactief met de afdeling om te gaan.
 • Senior Adviseur van de rendements software van Staff, Verkoop en implementatie van de software. Onder de labels www.horecamanager.nl en www.cateringmanager.nl wordt de software aangeboden. Als Adviseur train en adviseer ik bedrijven hoe de software nog beter gebruikt kan worden en hoe er efficienter gewerkt kan worden.
 • Opdrachten die ik heb gedaan zijn:
  • Interim Directeur Facilitair Zorginstelling
  • Coach Restauratief Ziekenhuis
  • Contractmanager Diverse organisaties
  • Projectleider aanbesteding Horeca
  • Trainer Horeca Leisure en Catering
  • Trainer Regiomanagers Cateraar
  • Consultant Cateraars

Als adviseur Operational Excellence adviseer ik klanten op het gebied van Contractbeheer, Aanbestedingen, Hospitality ontwikkeling, Catering concepten, efficiënte personeelsplanning, Conceptontwikkeling, Conceptborging, Banqueting concepten en Financieel inzicht.


en verder...

Voordat ik zelfstandig ondernemer werd, heb ik bij DeliXL (nu Bidfood), Hutten Catering, Accor en SixFlags (nu Walibi Holland) gewerkt. In al mijn functies heb ik altijd leidinggegeven en ben ik eindverantwoordelijk geweest voor de afdeling.