Boeken

Deze boeken zijn geschreven voor de functies die in de titel staan.... En natuurlijk voor iedere collega en alle anderen die nu eindelijk wel eens willen weten waarom het een leuke functie is en wat je allemaal mag doen.

cateringmedewerker, Leuk!?

Heb je eindelijk die baan in de catering? En wat mag je dan eigenlijk doen? Of werk je al een tijdje in de catering en waarom ook al weer?

Dan is dit het boek voor jou! Een makkelijk leesbaar boek met anekdotes en handige lijstjes die jij in je functie goed kan gebruiken.                                                                                                                                                                                                                                                                                     

cateringbeheerder, en nu?

Je hebt eindelijk die leidinggevende functie in de catering. Jij zal wel eens laten zien hoe het moet.... Of vanuit een andere leidinggevende functie ben je nu eindverantwoordelijk voor de locatie. Maar wat houdt dat eigenlijk in?

Dan is dit het boek voor jou! Ook een makkelijk leesbaar boek waarin de verschillen tussen medewerker en beheerder uitgelegd worden. Ook met anekdotes en handige lijstjes.                       

Regiomanager, en nu?

Je bent eindelijk Regiomanager en zal wel eens laten zien hoe het moet... Of je bent vanuit de Horeca in de catering beland en geschikt voor Regiomanager. Eindelijk die laptop en telefoon... En nu? Of ben je al langer Regiomanager?

Dan is dit het boek voor jou! Al jouw stakeholders komen aan bod, jouw agenda perikelen worden beschreven en wat is ook al weer de essentie van mijn functie? Anekdotes en veel leesplezier voor de echte Regiomanager.